top of page

Aanbod

Vanuit mijn systemisch werk bied ik verschillende mogelijkheden om samen met jou te kijken naar de thema's die jou op dit moment bezighouden. 

Naast 1 op 1 trajecten bied ik een keer per maand familieopstellingen aan voor groepen. Deze dagen staan op deze website vermeld en op Instagram.

1:1 Systemisch coachen

Our 
Story

Ik bied een kortlopend coachingstraject aan van 3  coaching sessies. Daarin kijk ik samen met jou naar onbewuste patronen en dynamieken uit jouw systeem.

 

Door inzicht in jouw systeem te krijgen wordt het hanteerbaar. Systemisch coachen gaat over jouw plek innemen in jouw systeem, je eigen lot dragen en je losmaken van verstrikkingen waar je onbewust in terecht gekomen bent.

Kosten 
300 euro 
 

Mocht je na dit traject behoefte hebben aan nog meer verdieping. Dan kun je een losse sessie boeken.

Kosten verdieping
90 euro (per losse sessie)
 

1:1 Familieopstelling 

Tijdens een 1 op 1 familieopstelling kijk ik samen met jou naar je hulpvraag en maken we gebruik van vloerankers en poppetjes. 

Kosten 
129 euro 
 

Familieopstelling in een groep

Tijdens een familieopstelling kom je samen in een groep van ongeveer 8 personen. De deelnemers in de groep resoneren als jouw familieleden (ook wel representanten genoemd).

 

Het is belangrijk dat je tijdens een familieopstelling met een duidelijke hulpvraag komt. Dit kan bijvoorbeeld werk-, privé- of relatie gerelateerd zijn.

 

Iedereen komt aan bod om zijn vraag in te brengen en je dient tegelijkertijd als resonant voor de groepsgenoten.

Dit houdt in dat je gekozen kunt worden in de opstelling van een groepsgenoot.

Je hoeft hiervoor niets te kunnen

of te weten.

Kosten 
129 euro 

 

bottom of page